SERVICII
Welness

        Suntem specializați în relaxare, tratamente de slăbire, de reducerea celulitei și facelift-uri non-chirurgicale fiind în permanență la curent cu ultimele 'secrete' privitoare la frumusețe și menținerea tinereții chipului și a corpului. O echipă de terapeuți foarte bine antrenată în domeniul cosmeticii medicale și al relaxării oferă cele mai bune soluții cu privire la tratamentele și produsele care se potrivesc fiecărui pacient în parte aplicându-le cu terapii impecabile.  
        Scopul nostru este să întreținem sau să redăm o înfățișarea sănătoasă și tinerească. Combinația dintre știință medicală, cosmetică și relaxarea deplină este cheia reușitei acestor tratamente. 
        Tratamente vasculare, rejuvenare cu ajutorul ultra-sunetelor, preîntâmpinarea sau tratarea semnelor asociate cu îmbătrânirea prematură, liftinguri nechirurgicate cu ajutorul IR și ultra-sunetelor, masajele de relaxare și tonifiere, endermologia sunt doar câteva dintre soluțiile oferite pacienților noștri pentru a se simți mai bine, a arată mai tineri și mai frumoși. 
        Îți oferim o gamă largă de tratamente pentru corpul tău care te vor ajuta ori de câte ori vei dori să te relaxezi, să alungi stresul și să-ți limpezești mintea, să-ți menții greutatea și să-ți îmbunătățești mobilitatea, să ai mai multă energie și mai multă încredere în tine:


                      Pentru un program personalizat, sună chiar acum și programează o întâlnire cu unul din specialiștii noștri!